skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
7 Intressanta Bloggar Om IT Och Teknik

7 intressanta bloggar om IT och teknik

Var på nätet ska du vända dig om du vill ligga i framkant när det gäller den senaste utvecklingen inom IT och teknik? I det här inlägget ska jag tipsa om några av de främsta bloggarna för tekniknyheter.

[IMAGE=cKmWxVcM9Jcw.jpg]

1. The Verge

[IMAGE=bl9j0reTy82W.jpg]

The Verge är en spin-off till nättidningen Vox och ett av de bästa ställena på nätet för att hålla koll på tekniktrender. Faktum är att recensionerna på Verge har sådan tyngd att de mer eller mindre på egen hand kan stjälpa en nylanserad teknikprodukt.

[IMAGE=cpGaxAd0wXEz.jpg]

2. CNET

CNET är en bra allt-i-allo-blogg för allt som har med teknik att göra. Objektiva recensioner av teknikprylar samsas med instruktionsvideor och guider för olika tekniska sysslor. En blogg som är ett måste för den teknikintresserade som vill hålla koll.

3. Nyteknik

Nyteknik är en svensk teknikblogg som tar ett brett grepp om tekniska nyheter. Här handlar det inte enbart om IT utan också innovationer inom fordonsteknik, batterier och mycket annat. Den ges ut till dem som är medlemmar i fackförbundet för Sveriges ingenjörer men är en blogg som passar också för den som är intresserad av teknik i största allmänhet.

4. TechCrunch

2005 var uppenbarligen ett bra år att starta en blogg. Några av nätets mest framgångsrika sidor började publiceras det året, däribland skvallersidorna TMZ och Perex Hilton, nyhetssidan Huffington Post och TechCrunch. På TechCrunch hittar du välskrivna tekniknyheter och mängder av statistik över start-ups. Den sistnämnda infon kan vara guld värd om du är ute efter att köpa aktier i något teknikföretag. På tal om det, driver du egen firma, kanske i IT-branschen? Som företagare kan du dra stor nytta av tjänsterna som erbjuds av företagsbanken Capcito. De erbjuder bland annat företagslån till fördelaktiga räntor, factoring och företagskrediter. Läs mer på https://www.capcito.com/sv, och ta reda på vad Capcito kan göra för dig.

5. IT Pro Guru

IT Pro Guru är en teknikblogg som drivs av Dan Stolts som till vardags arbetar som Chief Technology Strategist för Microsoft. Bloggen är framför allt en bra hållplats för dig som jobbar i IT-branschen med gott om information som bara någon som Stolts kan komma åt. Han skriver bra guider och intima rapporter från olika industrievents.

6. Scott Hanselman

Hanselman har under drygt tio års bloggande byggt upp en blogg som är en värdefull resurs för insikter om kodning, podcastande och mycket annat. Han är en pricksäker teknikanalytiker vars förutsägelser ofta visar sig stämma.

7. Stephenson blogs on Internet of Things

Inom kort kommer 5G-teknik börja introduceras på bred front. Det är en utveckling som på sikt kommer leda till att ännu fler prylar i våra hem på ett eller annat sätt kommer att vara uppkopplade till internet. David Stephenson är en av de mest insiktsfulla kommentatorerna för utvecklingen av den här tekniken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top