skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Starta Eget Som IT-konsult

Starta eget som IT-konsult

Längtar du efter mer frihet, att få vara din egen chef och efter en möjlighet att tjäna mer pengar? Då bör du starta eget som IT-konsult.

Bli din egen

Om du har mycket kunskap och utbildning inom IT har du stora chanser att starta eget företag och kunna jobba var och hur du vill. IT-marknaden växer, särskilt då allt bara blir mer och mer digitaliserat. Om du har en anställning eller studerar kan du samtidigt starta eget IT-företag. Då kan du långsiktigt bygga upp en firma att leva på. Förutom att skaffa f-skattsedel, behöver du ha ett bra företagsnamn och webbhotell. Bästa sättet att hitta webbhotell är hos HittaWebbhotell, som hjälper dig att finna ett webbhotell för just dina behov.

Fördelar

Det finns många fördelar med att ha ett eget företag. Genom att vara egenföretagare har du fler ben att stå på, det blir alltså tryggare när det uppstår kriser, som corona eller en lågkonjunktur. Som IT-konsult kan du också jobba från vilken plats som helst, det spelar ingen roll om du sitter i Stockholm eller Vänersborg. Som egenföretagare kan du också göra avdrag, till exempel för ditt hemmakontor och firmabilen. En annan fördel att arbeta som IT-konsult är att du kan resa samtidigt som du jobbar, vara digital nomad en tid och se hela världen. Utöver att du självklart bestämmer över dina egna arbetstider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top